Workshop voor tuinbouwondernemers over digitale veiligheid

Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland en MKB Cyberadvies organiseren op 7 april in het World Horti Center de workshop ‘Digitale Weerbaarheid’. Tijdens deze bijeenkomst leren ondernemers in het tuinbouwcluster welke cyberrisico’s hun bedrijf loopt. Vragen die aan bod komen zijn onder meer: Hoe groot is de digitale afhankelijkheid van uw bedrijf, welke risico’s loopt uw bedrijf en hoe veilig zijn mijn (keten)partners? Ofwel: hoe weerbaar is uw bedrijf?

De workshop is bedoeld voor ondernemingen in de tuinbouw die de eerste stappen willen zetten op het gebied van digitale veiligheid. De workshop is op 7 april van 13.30 tot 17.00 uur in het World Horti Center, zaal Einstein. De kosten bedragen €75 per persoon (exclusief btw). Aanmelden kan binnenkort via de website van Greenport West-Holland: www.greenportwestholland.nl.

De workshop is een van de activiteiten van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland, dat in de tweede helft van 2022 officieel van start gaat, ondersteund door Greenport West-Holland en het Nederlandse veiligheidscluster The Hague Security Delta <andere coalition of doing partijen ook benoemen>. Het cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland wordt hét expertisecentrum en informatieknooppunt rond cybersecurity-vraagstukken binnen het tuinbouwcluster (de hele keten van zaadbedrijven tot en met handel maar ook met de tech bedrijven en andere leveranciers van producten en diensten aan het cluster). Digitale veiligheid organiseren we samen.