Verhagen Leiden introduceert twee nieuwe reinigingsmachines met lithium accu’s. 

Comzu F3313 Accu Stofzuiger

De Comzu F3313 accu stofzuiger is ’s werelds eerste industriële accu stofzuiger met net zoveel zuigkracht als een bekabelde versie. De krachtige lithium accu en speciale zuigmotoren zorgen voor een werktijd tot wel 60 min. De stofzuiger is ontworpen om grote vloeroppervlakken snel schoon te zuigen, maar kan met de bijgeleverde losse zuigslang perfect moeilijk bereikbare plekken reinigen.

De accu stofzuiger is breder inzetbaar dan een veegmachine en daarom in veel gevallen de betere keus. Waar een veegmachine het vuil in een bak veegt, zuigt de accu stofzuiger de vervuiling daadwerkelijk op zonder enige vorm van verstuiving. Bijkomend voordeel zijn de zeer lage onderhoudskosten.

Geschikt voor het opzuigen van onder andere betonstof, houtstof, metaalstof, fijnstof, kwartsstof, zand en aarde.

Meer informatie

Lion 1280 Gronddoek Veegmachine

Verhagen Leiden introduceert de Lion 1280 gronddoek veegmachine met Lithium accu. Dankzij het lage eigengewicht is de machine uiterst geschikt voor het schoonvegen van gronddoek en kan daarnaast ook gebruikt worden voor het reinigen van betonpaden.

De veegmachine heeft een totale veegbreedte van 120 cm en beschikt over twee zijborstels zodat aan weerszijde op moeilijke bereikbare plekken onafhankelijk geveegd kan worden. De Lion 1280 is uitgerust met een hoog lossysteem om eenvoudig de opgeveegde vervuiling te kunnen lossen in een afvalcontainer. Dankzij de elektrische aandrijving zijn schadelijke uitlaatgassen verleden tijd.

Meer informatie

Verhagen Leiden is sinds 1964 gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van reinigingsmachines en elektrotrekkers.

info@verhagenleiden.nl

071 581 3030