Varb en GGP gaan samen ook voor dynamisch en digitaal

Nieuw item op de beursvloer; Productaanbod van standhouders vakbeurs GrootGroenPlus extra zichtbaar van 4 t/m 6 oktober door grote interactieve schermen op de beursvloer. In 7 jaar is er een stevige verbinding ontstaan tussen vakbeurs GrootGroenPlus en online handelsplatform Varb waarmee zij een enorme fysieke en digitale zichtbaarheid van het actuele aanbod verzorgen.

Aanstaande najaarsbeurs is er een primeur! Op strategische punten in het beurscomplex staan digitale interactieve beeldschermen waarop de beursbezoekers het digitale productaanbod kunnen zoeken en bekijken. We zijn ontzettend blij en trots dat we het partnerschap weer kunnen verdiepen en onze beider deelnemers kunnen blijven verrassen met de unieke voordelen die deze samenwerking biedt.

Hoe het werkt

De digitale beurs is al jaren een aanvulling op de fysieke beurs. Met de koppeling van Varb voert de groene standhouder zijn aanbodregels op, die direct zichtbaar zijn op de website en de beurs-app van GGP. Én vanaf dit jaar ook op de beurs zelf middels interactieve beeldschermen!

Een week voor de fysieke beurs is het actuele aanbod zichtbaar en dit tot maar liefst 21 oktober 2023. Bezoekers oriënteren zich zo op hun bezoek en bekijken na het bezoek het totaalassortiment van alle exposanten.

Met de schermen op de beursvloer kan de bezoeker ter plekke ook zoeken naar gewenste producten en welke standhouder deze aanbiedt. Of vanuit de interactieve beursplattegrond kunnen zij de standhouders met hun aanbod bekijken.

Online handelsplatform Varb

Als online handelsplatform faciliteert Varb vraag en aanbod in al het buitengroen, zodat producten op een efficiënte manier gekocht en verkocht kunnen worden. Met ruim 950 deelnemende bedrijven bestaat het aanbod op Varb uit een breed assortiment van boomkwekerijproducten, vaste planten en bloembollen. Gemiddeld worden er in Varb dagelijks 15.000 verschillende producten aangeboden. Varb is op GGP te vinden aan de rode route.

Vakbeurs GrootGroenPlus

De 33e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus vindt plaats op de nieuwe locatie in Zundert (Treeport 402, 4891 PZ Rijsbergen). Een beurs met meer dan 250 kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België die je op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen. De beurs bezoek je gratis door je vooraf te registreren via de website van GrootGroenPlus (https://grootgroenplus.nl/tickets/nl.php)