Van Ooijen betonplaten

Van Ooijen Betonplaten (Erik van Ooijen Handelsonderneming B.V.) bestaat inmiddels 15 jaar. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden om snel te kunnen leveren. Daar wij bij diverse fabrikanten in het gehele land onze betonproducten inkopen kunnen wij de transportkosten beheersbaar houden. Wij geven graag advies met betrekking tot de aanleg van een goede ondergrond en legwerk.

Bij ons kunt u betonblokken, beton- en industrieplaten kopen. Deze betonnen onderdelen gebruikt u bijvoorbeeld tijdens het (ver)bouwen van uw woning. Zo zijn er betonnen blokken die voor de versteviging van uw draagmuur kunnen zorgen, maar u kunt deze blokken ook gebruiken als massieve scheidingswand.

Welke betonblokken en -platen kunt u het best kopen?

Welke soort betonblokken u het beste kunt kopen is afhankelijk van het doel waarvoor u ze wilt gaan gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook afhankelijk van de situatie. Wilt u de betonnen blokken en platen gebruiken in uw pand? Of komt het beton in aanraking met de buitenlucht? Als dat tweede het geval is moet u er rekening mee houden dat de stenen ook blootgesteld worden aan zon en regen. In dat geval loopt u kans dat de betonnen blokken meer slijtage laten zien en daardoor is eerder onderhoud vereist.

Een breed assortiment aan betonoplossingen

Natuurlijk kunt u de betonblokken ook kopen om deze in te zetten voor uw bedrijfsterrein. Als u uw terrein wilt egaliseren, zonder dat u zich druk zal maken over de zware belasting die het te verduren krijgt. Ook onze andere producten zijn net zo sterk:

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Er zijn verschillende mogelijkheden om betonblokken en -platen te kopen. We hebben alle materialen zowel te koop als te huur, en ook hebben we regelmatig tweedehands artikelen in het aanbod. Wilt u graag gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen? Of bent u eerst op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? U bereikt ons via het contactformulier op onze website of via ons telefoonnummer 06-51348791. Onze medewerkers staan u graag te woord.