Van binnen naar buiten ontwerpen en andersom: Tuin&Sfeer toont op 10, 11, 12 februari de ‘binnen-buitentrend’

Tuinkamers, overkappingen, veranda’s, maar ook buitendouches, -keukens, jacuzzi’s en haarden: in toenemende mate verbinden we binnen met buiten. Maar dat doen we ook andersom, bijvoorbeeld met wanden van mos en onze eigen moestuin binnenshuis. We zijn de laatste jaren anders gaan denken over ons interieur en anders gaan doen. Dát zie je terug op 10, 11 en 12 februari tijdens Tuin&Sfeer. Het evenement keert na een pauze wegens corona terug in MartiniPlaza Groningen.

Een eigen buiten is meer dan alleen een grote, groene tuin. Het is ook een dakterras, een balkon en zelfs een groen dak. Tuin&Sfeer is er voor iedereen met een buiten, in welke vorm dan ook. Daarmee tref je als bezoeker een rits hoveniers op het evenement, die samen met jou je nieuwe buitenplannen kunnen realiseren. Er zijn houtbouwers, die kunnen helpen met een nieuw tuinhuis, een nieuwe veranda en overkappingen, die inmiddels zelfs met geïntegreerde zonnepanelen zijn te verkrijgen. Je kunt een nieuw loungemeubel shoppen, een barbecue, tafelhaard en houtgestookte tubs, maar ook bollen voor je eigen stukje grond. Een combinatie van grote klussen en snelle sfeermakers: dát is Tuin&Sfeer.

Los van een speelvloer met zo’n 60 specialisten biedt Tuin&Sfeer een randprogrammering met workshops, adviezen en presentaties. Dit komt allemaal samen in het Groenatelier. Zo kun je hier een eigen ecosysteem in glas maken, kokedama’s of wanddecoratie van mos. Of je nu groene vingers hebt of nog niet: bij De Opfleurist, die de workshops verzorgt, ben je altijd in goede handen. Als je dan toch in het Groenatelier bent, kom dan ook even de mosexpositie bekijken. De Opfleurist laat zien hoe je met mos ook binnen een natuurlijk buitengevoel kunt creëren.

 

Tickets

Regulier ticket: €9, kinderen tot 12 jaar zijn gratis
Tickets via tuin-sfeerbeurs.nl

 

Tuin&Sfeer

Locatie: MartiniPlaza Groningen
Dagen: vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari
Tijden: 10:00 – 17:00 uur