Uw partner in excellente totaaloplossingen

DT Dijkstra heeft al meer dan 95 jaar ervaring in het reinigen en sorteren van landbouwproducten. Machines en installaties van DT Dijkstra zijn inmiddels te vinden over de hele wereld. En er komen nog steeds nieuwe excellente oplossingen bij. Want… innoveren zit in onze genen!

Of u nu klein wilt beginnen of groots wilt uitpakken, DT Dijkstra is de partner die aan uw wensen kan voldoen. De focus ligt daarbij altijd op de beste oplossing voor u als klant. Dat kan een DT Dijkstra-machine zijn, maar ook integreren wij producten van een andere gespecialiseerde fabrikant, als de situatie daar om vraagt. Er wordt nauw contact onderhouden met leveranciers die kwaliteitsproducten bieden die goed passen in de totaaloplossingen van DT Dijkstra.

Zo kunnen wij altijd de best passende oplossing bieden, of het nu gaat om mechanisch of optisch sorteren, reiniging, logistiek, watermanagement, kistenhandling of andere processen. Op deze manier krijgt u als klant altijd de beste installatie, volledig ontworpen op uw specifieke wensen en behoeften.

Bezoek ons op stand nr. 25 F 02

T: +31 (0)527 30 77 00 | E: sales@dtdijkstra.nl | W: www.dtdijkstra.nl