Uitdagingen in de horticulture markt met Wouter Zieck

Het zijn uitdagende tijden. Tijden waarin de vraag ongekend hoog is, net als de volumes. En tegelijkertijd tijden van schaarste: de beschikbaarheid van grondstoffen en machines zijn niet vanzelfsprekend. Dit heeft grote impact op de tuinbouwsector, zegt Wouter Zieck:

“Het afgelopen jaar was bijzonder. Nooit eerder werden zulke grote voorraden ingeslagen als nu, en dat bracht grote uitdagingen met zich mee. Voor ons, want er werd meer besteld dan dat we aankonden. En voor onze klanten, want er ontstonden leveringsproblemen. De hele sector heeft ermee te maken, reden te meer om te kijken naar innovatieve oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.” – Wouter Zieck, Director Sales & Marketing bij Desch.

Hoe kunnen we deze uitdagingen de komende tijd het hoofd bieden? Is het mogelijk om de productie op te schalen, en zo ja, op welke manier? Desch Plantpak B.V. ginge in gesprek met Wouter Zieck. In onderstaande video hoor je meer over de uitdagingen en over hoe Wouter naar de toekomst kijkt:

Wil je weten wat de marktontwikkelingen voor je organisatie betekenen en verder in gesprek met één van de Desch Plantpak B.V.  specialisten? Neem contact op met