Treeport Tuinavond

Het afgelopen half jaar is vanuit de samenwerking tussen UWV, Werkplein Hart van West-Brabant, Werkgever Servicepunt West-Brabant, EURES, Treeport BCT Partners BV en Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert vormgegeven aan het project Perspectief op Werk (POW). In dit project worden kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geboden in een nieuwe werkomgeving.

Inmiddels kijkt Treeport terug op negen geslaagde bemiddelingen en worden er voorbereidingen getroffen op meer succes. De opgedane ervaringen worden gebruikt om nog beter te kunnen helpen bij het oplossen van het personeelstekort zoals ook de leden dit ervaren.

Bij de Tuinavond van 29 juli worden de kandidaten en werkgevers dichter bij elkaar gerbacht door het organiseren van een Meet&Greet. De avond vindt plaats bij GREEN One (Rustenburgstraat 4-A, 4881 DN Zundert)
Opgeven kan door hier te klikken en het aantal aanmeldingen op te geven. Graag opgeven voor 27 juli!

Het programma van deze avond zal worden opgedeeld in een deel voor Treeportleden, en een deel voor mogelijke kandidaten plus medewerkers van UWV, Werkplein Hart van West-Brabant en Werkgever Servicepunt West-Brabant. Voor het gemak wordt dat deel, het POW-programma genoemd.

Dat programma omvat:

19.00 uur ontvangst bij GREEN One (Rustenburgstraat 4-A, 4881 DN Zundert)

19.20 uur Rondgang over diverse kwekerijbedrijven onder leiding van gids en boomkweker Harrie Verpaalen. Met zijn vele jaren ervaring beschikt hij over veel inhoudelijke kennis. Vanuit het hart gaat hij vertellen over de schoonheid van het vak en de producten die hieruit voortkomen. Tijdens de rondgang zien de deelnemers o.a. teelten in potten, enten op hoogstam, zaaibedden, sierheesters geteeld vanuit stek, watergeefsystemen en nog heel veel meer.

21.00 uur
Aanvang informele Meet & Greet.

22.00 uur
Einde

De Treeportleden hebben een eigen programma waarover zij nog informatie ontvangen. Beide programma’s sluiten op elkaar aan.

Ter voorbereiding kunt u hier alvast de film die gemaakt is over de match tussen werkgevers en POW-deelnemers bekijken: