Treeport lanceert nieuwe website

Bij aanvang van de vakbeurs GrootGroenPlus gaat tevens de nieuwe website van Treeport live! Hiermee krijgen alle bezoekers (leden en overig geïnteresseerden) aan www.treeportzundert.nl een gebruiksvriendelijke en informatieve ervaring. 

Het platform biedt leden, partners en geïnteresseerden eenvoudig toegang tot actuele informatie over de vereniging en de boomkwekerijsector. Het bevat gegevens over de verschillende diensten en activiteiten, evenals nieuwsberichten, evenementenkalender en contactgegevens. 

Samenwerking 

Treeport is een dynamische organisatie die zich inzet voor de belangen van boomkwekers. Oorspronkelijk voornamelijk in de regio Zundert, maar inmiddels ook ver daarbuiten. Ook Vlaamse boomkwekerijen zijn hierbij al aangesloten. De coöperatie bevordert samenwerking en kennisuitwisseling tussen haar leden, met als doel de boomkwekerijsector te versterken en te innoveren. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van evenementen, het faciliteren van netwerkmogelijkheden en het bieden van ondersteuning. Daarmee speelt zij een belangrijke rol in het bevorderen van duurzame groei en ontwikkeling binnen de sector. De leden in de vereniging zijn nauw betrokken bij de activiteiten van Treeport. 

Voordelen lidmaatschap terug te vinden op de website 

De vele voordelen van het lidmaatschap zijn met de nieuwe site nog beter terug te vinden voor de leden. Zo ontvangen zij minimaal 2x per maand de nieuwsbrieven van de vereniging. Hiermee blijven ze op de hoogte van activiteiten en projecten die voor en door leden worden opgezet. Tijdens verschillende bijeenkomsten worden leden bijgepraat over specifieke onderwerpen die binnen de sector spelen. Deze kunnen door de leden aangedragen worden. Deze samenkomsten bieden leden de mogelijkheid om onderling nieuwe contacten te leggen en kennis uit te wisselen. Ook zijn er verschillende werkgroepen waar leden zich kunnen aansluiten. Deze groepen starten projecten op die aansluiten op de kernthema’s en waar de sector in wil investeren. Enkele voorbeelden van werkgroepen zijn Water, Mechanische onkruidbestrijding, Agrobiodiversiteit. Voor de aangesloten boomkwekerijen verzorgt Treeport het lidmaatschap bij de CEMP (Coöperatie Effectief MiddelenPakket). Nieuwe besluiten en ontwikkelingen vanuit deze Coöperatie worden direct gecommuniceerd naar de leden.   

Vraag je je af wat er nog meer speelt in de boomkwekerijsector en hoe Treeport de samenwerking en innovatie bevordert? Bezoek dan www.treeportzundert.nl. Lid worden kan via mail (info@treeport.eu), telefonisch via 076-5995000, en ook via aanmelding tijdens GrootGroenPlus in stand B100.