Tractoren, landbouw- en grondverzetmachines in online veiling

Op het internationale veilingplatform Troostwijk Auctions biedt Van der Weerd Grafhorst B.V. in samenwerking met verschillende andere bedrijven uit de groensector en grond-, weg- en waterbouwsector diverse tractoren, landbouw- en grondverzetmachines aan in een online veiling. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op dinsdag 22 maart 2022 sluit de veiling om 19:00 uur.

Van der Weerd Grafhorst B.V. verkoopt in samenwerking met verschillende andere bedrijven uit de sector haar overtollige tractoren, landbouw- en grondverzetmachines via Troostwijk Auctions. In de online veiling verschijnen onder meer tractoren met Herder maaiarmen, een Gallmac mobiele graafmachine, een Liebherr kraan en Veenhuis kipwagens. “Een prachtige veiling met zeer divers materieel geschikt voor grond-, weg- en waterbouw, loonbedrijven en aannemers”, aldus de veilingmeester. 

Internationaal veilingplatform

Van der Weerd Grafhorst B.V. wil bijdragen aan een duurzame wereld. Door haar overtollige machines in een veiling aan te bieden, gunt het bedrijf haar materieel een tweede leven. Er is voor de verkoop van de machines voor het platform van Troostwijk Auctions gekozen vanwege het wereldwijde bereik. Bovendien heeft Troostwijk een eigen netwerk van kantoren in de meeste landen. Zo kunnen kopers lokaal in hun eigen taal terecht voor vragen over de kavels.

Over de veiling

De veiling met tractoren, landbouw- en grondverzetmachines van onder meer Van der Weerd Grafhorst is op dit moment geopend voor biedingen. De online veiling sluit op dinsdag 22 maart vanaf 19:00 uur. 

Bezichtiging van de kavels is mogelijk tijdens de kijkdag op zaterdag 19 maart 2022, van 10:00 uur tot 14:00 uur. Locatie: Parallelweg 26, 8271 PB in IJsselmuiden.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. 

 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen. 

www.troostwijkauctions.com

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/