Sundaville Flamingo Pink is beschikbaar!

Sundaville® Flamingo Pink is uit en heeft alle kenmerken die u wilt zien in een sierplant met beachy vibe. Nadat veredelaar en introducent MNP / Suntory de noviteit in 2021 op de markt bracht, is nu de tijd aangebroken dat deze roze flamingo zich in al haar schoonheid laat zien en een vlucht neemt tijdens de zomer van 2022.  

Sundaville® Flamingo Pink nu beschikbaar voor telers  

Iedereen heeft op dit moment gewacht: de nieuwe Sundaville® Flamingo Pink zal eindelijk beschikbaar zijn voor iedereen die wil genieten van haar zachte, roze kleuren en zich tijdens de zomer in Ibiza wil wanen… 

De kleur van de Flamingo Pink is uniek. Met haar lichtroze gevlamde kleur en donkerroze spikkels, heeft de bloem iets weg van de veren van een flamingo. Het belooft binnen korte tijd één van de bestsellers binnen het mandevilla-segment te worden. Sundaville® Flamingo Pink heeft dezelfde sterke punten als de klassieke Sundaville varianten. Ze zal doorbloeien tot aan de eerste nachtvorst, vraagt weinig onderhoud en verzorging en is de favoriet van vele Europese consumenten.   

Indien u geïnteresseerd bent in schoon uitgangsmateriaal of jonge planten, kunt u eenvoudig contact opnemen met Klaas Droog, Sales & License Manager bij MNP / Suntory via k.droog@mnpflowers.com

… en ook voor (online) retailers & consumenten!  

Sundaville® Flamingo Pink is zo onderscheidend dat het direct herkenbaar is in de schappen. Haar aanwezigheid zal de ogen van alle klanten vangen, omdat geen enkele andere plant zulke onderscheidende en karakteristieke kleuren heeft. Heeft u deze bloeier niet in uw schappen staan? Neem dan contact op met BeautyPlants, kweker van Sundaville® Flamingo Pink. 

Als u een eindconsument bent en op zoek bent naar de juiste vibes om uw terras, tuin of balkon een beachy en tropische uitstraling te geven, dan is Sundaville® Flamingo Pink de perfecte plant voor u. Via www.madevillashop.com kunt u de bloeier rechtstreeks kopen. Bestellingen worden geleverd in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. 

Verder dan het merk  

Het merk Sundaville® werd 20 jaar geleden geboren toen Nederlandse vaardigheid en kostbare Japanse genetica hun krachten bundelden om de eerste rode Mandevilla in de geschiedenis te produceren. Nu is Sundaville® uitgegroeid tot ’s werelds grootste en beste merk in Mandevilla. Er is veel liefde, passie en energie geïnvesteerd in het ontwikkelen van een breed assortiment. Inmiddels is de Sundaville® collectie van variëteiten met verschillende bloemgroottes, kleuren en bladtypes flink gegroeid. Veredelaars uit heel Europa hebben het merk omarmd en blijven het kweken vanwege de resistentie en de extreme en onvergelijkbare helderheid van kleuren.  

Sundaville® in de toekomst  

Sundaville® is de terrasplant van de toekomst. Iedere consument kan Sundaville® verzorgen! Haar bloeiprestatie is verrassend en verbazingwekkend, zelfs met het geven van weinig water. Veredelaar en introducent MNP / Suntory te Leimuiderbrug zien de toekomst voor Sundaville® dan ook zeer positief in.