Stalreiniging

Wij reinigen alle soorten pluimveestallen zowel droog als nat. Het droog schoonmaken van een pluimveestal gebeurt door middel van bladblazers of een hogedrukcompressor om zo de stal stofvrij te maken. Voor nat schoonmaken beschikken we over diverse hogedruk spuiten waarmee we stallen kunnen reinigen naar de wens van de klant.

Ook schoonspuiten van silo’s of de schoonmaak van uw gehele bedrijf is bij ons in goede handen! Kalverstallen reinigen wij door middel van een inweek systeem. Een dag voor het spuiten zetten we inweek pootjes in de stal die snachts onder hoge druk het water de stal in nevelen, waardoor alles goed weekt. Op de spuit, waar de inweek pootjes zijn aangesloten, zit een tijdklok zodat het niet de gehele nacht staat te weken, maar met pauzes van bijvoorbeeld een half uur. Dat ligt aan de smerigheid van de stal wat wij ter plaatse kunnen beoordelen!

Ook voor reiniging van uw varkensstal of runderstal bent u bij ons aan het goede adres. Om een goed beeld te krijgen van wat er gereinigd moet worden, komt een van ons eerst een kijkje nemen en het een en ander te bespreken!

Agriservice

Naast het reinigen van uw stal kunnen wij daarna uw stal weer inrichten of een helpende hand bieden. Om daarna te helpen met het lossen en opstarten van uw vee.                    

Vooral in de kalversector is er de eerste week vraag naar iemand die smorgens en savonds enkele uren helpt met het voeren van de nuchtere kalveren.

Bij Koetsier Agriservice is er altijd wel iemand voor beschikbaar. De mensen die wij sturen zijn ervaren jongens die weten hoe ze met het vee moeten omgaan.

Na enkele weken worden de babyhekjes weggehaald zodat de kalveren vrij in een hok kunnen rond lopen. Daarmee kunnen wij u van dienst zijn om vervolgens ook te helpen met het sorteren van uw kalveren. Het scheren van uw kalveren en koeien kunt u ook aan ons overlaten, wij beschikken over diverse scheerapparaten waarmee wij uw vee kunnen scheren! Ook met bloedprikken en andere werkzaamheden hebben wij altijd wel iemand beschikbaar die u kan helpen.

www.koetsieragriservice.nl