Nieuwe sponsorovereenkomst Rabobank/GrootGroenPlus getekend

Net als GrootGroenPlus stevig gegrond is als hét relatieplatform voor professionals in de groenbranche, is de Rabobank stevig gegrond als hoofdsponsor van de vakbeurs. Deze week is hiervoor de sponsorovereenkomst ondertekend door Corné de Vooght, directeur coöperatieve Rabobank, Erik Bastiaensen, bestuurslid van de vakbeurs en gastlocatie, en David Bömer, voorzitter van de Stichting GGP.

 

De keuze voor het sponsoren van vakbeurs GrootGroenPlus is een logische; de Rabobank vindt duurzaamheid belangrijk en committeert zich op deze manier weer aan een bijdrage aan de duurzaamste sector van Europa. Daarnaast klinkt de duurzaamheid ook door in de relatie, die sinds jaar en dag tussen de vakbeurs en de bank bestaat. De twee partijen zien hun samenwerking dan echt als een partnerschap en zijn positief over de ontwikkeling die ze in de afgelopen jaren samen hebben doorgemaakt. Toch wordt er elk jaar ook weer opnieuw gezocht naar een verdere uitdieping en versterking van elkaars krachten.

 

En natuurlijk zijn er dit jaar weer afspraken gemaakt over de inhoud van het sponsorpakket. Ook dit jaar speelt de Rabobank weer een belangrijke rol bij de uitreiking van de Jac Lodders- en Jan van Dongen-prijzen voor beste stands. De voorzitter van de jury die deze prijzen toekent, zal worden aangewezen door de Rabobank. Een belangrijke rol, want berichten over deze prijzen en de bijbehorende uitreikingen worden altijd als beste gelezen en bekeken.

 

Ook zal er dit jaar weer een stand aan de grijze route beschikbaar worden gesteld, als uitvalsbasis voor de relatiebeheerders van de Rabobank. Dit keer zal het gaan om G068, bij het presentatieplein met de Road Show en de Green Grand Prix.