Sensoren voor de agrisector

In deze tijd van automatisering, arbo (veiligheid), slim onderhoud en artificial intelligence zijn sensoren onmisbaar. Ook binnen de agri. Door het meten een terugkoppelen van waarden, het verzamelen van data en het analyseren ervan, kan de agri op vele vlakken haar voordeel doen. Geld besparen, veiliger werken, met minder mensen meer werk verzetten en de betrouwbaarheid van machines verhogen en waarborgen.

DIS Sensors is uw aangewezen technische partner om voor ieder vraagstuk de juiste sensor te selecteren. De ruime kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in deze sector is gedurende vele jaren vertaald naar een portfolio duurzame, innovatieve, intelligente en hoogwaardige sensoren. Gemaakt in Nederland onder ISO9001 en voorzien van UL-certificeringof OEM-opties. Bovendien naar wens EMC-getest voor automotive toepassingen. DIS Sensors levert onder meer (dynamische)inclinometers met J1939- of CANopen interface, contactloze hoeksensoren maar ook redundante sensoren (SIL1 en SIL2) voor veiligheidstoepassingen.

Een aanzienlijk voordeel is tot slot dat onze sensoren wereldwijd beschikbaar zijn via onze  goed opgeleide – distributeurs. Naar wens ook als klantspecifieke uitvoering met speciale configuratie instellingen of afwijkende connector- of kabelvarianten. Uiteraard ondersteunen we ook bij het integreren van de sensoren in een specifieke toepassing.

Bekijk de mogelijkheden op www.dis-sensors.com