Request for Proposal voor het modulaire paviljoen Floriade Expo 2022

Het houten gebouw waar tijdens Floriade twee restaurants in gevestigd waren, wordt nu te koop aangeboden. Naast een totaal vloeroppervlak van 1.020m2 beschikt dit gebouw ook over een groot dakterras van 600m2. Dit duurzame gebouw is ontwikkeld door ShellterWOOD en is opgetrokken uit 34 modulaire blokken van hout en glas. De blokken zijn stapelbaar en koppelbaar, wat de opslag vereenvoudigt en waardoor een groot aantal configuraties mogelijk is. Alle elementen van zijn ontworpen voor hergebruik.

 

Het gebouw is al gedemonteerd, en wordt in die staat verkocht. De aankoop is exclusief transport en montage op de nieuwe locatie. Er is geen vaste verkoopprijs, biedingen kunnen worden uitgebracht vanaf €500.000,-.

 

Heeft u interesse om dit gebouw over te nemen? Neem dan voor 12 december contact met op met Floriade via overname@floriade.com

 

Bij interesse sturen wij u graag het Request for Proposal met daarin de voorwaarden, bepalingen, biedingsprocedure en waarderingsrapportage.

 

Floriade Expo 2022

Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 was Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteerde samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein stond het thema “Growing Green Cities” centraal.