Recap: nieuwe variëteiten HilverdaFlorist tijdens FlowerTrials 2023

Net als vorig jaar was het weer een zonnige week vol kleur en innovatie: FlowerTrials 2023 zit erop! Samen met 60 deelnemende bedrijven presenteerde HilverdaFlorist haar nieuwe Pot, Patio & Garden assortiment. FlowerTrials is één van de hoogtepunten van het jaar waar de grootste in-house show wordt gecreëerd. In een binnen- en buitentuin werden de nieuwste genetica gepresenteerd aan 1.100 bezoekers.

Pot, Patio & Garden introducties 2024

Tijdens FlowerTrials konden bezoekers als eerste de Pot, Patio & Garden introducties in volle bloei zien. Gepresenteerd in een bijzondere binnen- en buitensetting op het hoofdkantoor van HilverdaFlorist (De Kwakel, NL), lieten deze noviteiten professionals van over de hele wereld versteld staan.

Een van de absolute blikvangers tijdens FlowerTrials waren de nieuwe Salvia Salgoon® variëteiten. Bezoekers werden verwelkomd door een overvloed aan bijen die rond deze bloeiende perken hingen. Ook erg geliefd was de tuingerbera Garvinea® Sweet Blaze. Deze indrukwekkende tweekleurige tuingerbera heeft sterk contrasterende kleuren: een lust voor het oog! Benieuwd naar alle introducties die op FlowerTrials te zien waren? Alstroemeria Inticancha® en Summer Paradise®, maar ook de gloednieuwe Optimum Mixesv, Helleborus Awesome!® en meer zijn hier te zien.

 

Herbeleef FlowerTrials in een 360° tour

FlowerTrials gemist of nog geen genoeg gehad van de HilverdaFlorist show? HilverdaFlorist heeft een 360° FlowerTrials tour inclusief highlight video’s gelanceerd zodat je op elk moment onze show kunt (her)bezoeken en de Area Sales Managers kunt ontmoeten! Wandel langs onze introducties, de indoor tuin, het kleurrijke paviljoen of de buitentuin en laat je inspireren.

Nieuwe Pot, Patio & Garden catalogus

Net als al ons promotiemateriaal kun je nu ook onze Pot, Patio & Garden-catalogus voor 2024 gemakkelijk online downloaden.