PROFESSIONELE KWEKERIJ VAN PLANTEN EN SIERGRASSEN

Siergrassenkwekerij Gernée werd in 2007 opgericht in Sint-Katelijne-Waver, België, door Gert Gernée. Met een totale oppervlakte van 9 hectare kan de kwekerij jaarlijks meer dan 7 miljoen planten aan. Wat als kind eind jaren tachtig begonnen is met het zaaien van viooltjes, is nu uitgegroeid tot een kwekerij die zich probeert te onderscheiden van zijn concurrenten.

  • Uniek aanbod
  • Snelle levertijd
  • Breed assortiment
  • Grote aantallen
  • Eerlijke prijzen
  • Enthousiaste bediening

Onze productie en omzet stijgt al jaren. Ook in de toekomst willen we blijven investeren in de groei van het bedrijf! We geloven sterk in een wereld waar een groene leefomgeving steeds belangrijker zal worden. We doen er dan ook alles aan om ons ‘groen’ op een milieuvriendelijke manier te produceren.

In ons uniek assortiment siergrassen gaan we steeds op zoek naar nieuwe en onbekende soorten, waarmee we de markt proberen te veroveren. Zo zijn de volgende onbekende of vergeten planten de laatste jaren enorm populair geworden: Carex flacca ‘Blue Zinger’, Panicum virgatum ‘Stäfa’, Hordeum jubatum, Sesleria autumnalis, Molinea ‘Poul Peterson’,…

Ons jong team bestaat uit een 12-tal enthousiaste medewerkers die er in weer en wind voor zorgen dat uw bestellingen zo snel mogelijk klaar staan. Elk jaar proberen we onze efficiëntie te verhogen en service te verbeteren. In de drukke verkoops- en oppotmaanden krijgen we hulp van een vast team jobstudenten.

Hebben we uw interesse kunnen wekken, contacteer ons dan zeker en vast !

Gert Gernee