Kick-off inkoopseizoen op GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs

Op 7 & 8 februari 2023 opent GROEN-Direkt weer haar deuren voor de Voorjaarsbeurs; dé internationale kick-off van het nieuwe tuinplantenseizoen. GROEN-Direkt kijkt er naar uit om handelaren en inkopers van tuinplanten bij elkaar te brengen en een uniek handelsplatform te organiseren; Meet & Trade op de Voorjaarsbeurs! In de beurshal waar GROEN-Direkt meer dan 5.000 unieke monsterpartijen presenteert, vindt gelijktijdig de eerste voorjaarseditie van PLANTARIUM | GROEN-Direkt plaats met meer dan 150 kwekerstands, de Bezoekersfavoriet en een trendpresentatie. Hierdoor kunnen beursbezoekers op één locatie terecht voor het meest complete assortiment tuinplanten van Europa en vinden ze volop inspiratie voor het voorjaar.

NIEUW in 2023: visueel én continu assortiment
Naast het wekelijkse actuele en visuele assortiment, met 30 beurzen per jaar, introduceert GROEN-Direkt in 2023 ook een ‘continu’ assortiment. Een deel van het aanbod vanuit de seizoensbeurzen blijft langer in het beursaanbod staan, waardoor het wekelijkse aanbod versterkt en verbreed wordt. Het ‘continu’ aanbod zal zowel fysiek op de beurzen als in de webshop weken langer gepresenteerd blijven. Het brede aanbod van duizenden monsterpartijen is hierdoor in 2023 ‘visueel & continu’. “What you see, is what you get en dat voor een langere periode”, aldus Hans Cok van GROEN-Direkt.

TREND in 2023: op het juiste moment inkopen

In plaats van ver vooruit inkopen en partijen vastleggen, is de behoefte in 2023 om op kortere termijn te acteren op wat de markt aanbiedt én de klant vraagt. Door het wekelijkse, actuele aanbod is GROEN-Direkt hiervoor het juiste inkoopkanaal. Het biedt inkopers de mogelijkheid om op het juiste moment zeer gericht tuinplanten in te kopen en in te spelen op de laatste trends.

Meest complete aanbod ooit

In dezelfde hal als de Voorjaarsbeurs vindt PLANTARIUM | GROEN-Direkt plaats waar meer dan 150 kwekers vanuit hun eigen stands bezoekers persoonlijk vertellen over het assortiment. Ook worden op deze beurs tientallen Bezoekersfavorieten en een trendpresentatie gepresenteerd. Kortom, volop inspiratie tijdens de twee beursdagen van de Voorjaarsbeurs!

GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs 2023

  • Datum      :           dinsdag 7 en woensdag 8 februari 2023
  • Tijden        :            07:00 – 17:00 uur
  • Adres        :            Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ICT-terrein)
  • Webshop  :            het volledige aanbod is ook beschikbaar via de webshop


Benieuwd naar alle data en tijden van de reguliere en seizoensbeurzen in 2023? Bekijk hier de volledige beurskalender.

Over GROEN-Direkt
GROEN-Direkt brengt als grootste groene marktplaats van Europa al meer dan 25 jaar vraag en aanbod van tuinplanten bij elkaar. Door de combinatie van 30 monsterbeurzen per jaar én een webshop met actuele monsterfoto’s kan bij GROEN-Direkt het hele jaar door een zeer breed en actueel assortiment tuinplanten ingekocht worden. Hiervoor werkt GROEN-Direkt nauw samen met 500 gespecialiseerde kwekers in de Boskoopse regio, maar ook ver daarbuiten. Sinds 2022 maakt GROEN-Direkt onderdeel uit van Green Retail Events, de beursorganisator van de PLANTARIUM |GROEN-Direkt beurs op 7 en 8 februari 2023.

Meer informatie over GROEN-Direkt, de monsterbeurzen of webshop? Ga naar www.groen-direkt.nl of bel met +31 (0)172 21 15 76.