PLANTARIUM|GROEN-Direkt beurs

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, hét evenement voor de Europese tuinplantenretail!

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, hét evenement voor de Europese tuinplantenretail!

Op 24 en 25 augustus 2022 vindt de nieuwe vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De beurs biedt de tuinplanteninkoper een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod, inclusief alle innovaties en nieuwigheden. Het is hét grootste tuinplanten evenement voor Europa. Voor elke (handels)kweker is het een must om zich hier te presenteren en voor elk tuincentra en andere tuinplanteninkopers uit Europa een must om hierbij aanwezig te zijn.

Op de beurs komen stands van (handels)kwekerijen met een breed assortiment tuinplanten, inclusief uitgangsmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor de introductie en presentatie van nieuwigheden en de groen-gelieerde toeleveranciers. Woensdag 24 en donderdag 25 augustus is de beurs beide hele dagen geopend.

Drie deelname concepten

Voor deelname aan de beurs zijn drie deelnameconcepten beschikbaar of een presentatie op het buitenterrein. De buitenexpositie is alleen bestemd voor daarvoor geschikte producten zoals hardware en laanbomen.

Voor de stands is er de keuze uit drie concepten:

  1. Basic voor presentatie van planten, uitsluitend op CC karren;
  2. Comfort met basis standbouw voor presentatie product en bedrijf;
  3. Premium met vrije standbouw voor presentatie van het totaalplaatje van het bedrijf.

Inschrijven exposanten

Inschrijven voor de beurs gaat heel eenvoudig via de website plantariumgroendirekt.nl. Een vroege inschrijving biedt de volgende voordelen:

  • Een korting op de vierkante meter prijs (bij inschrijving tot en met 15 mei 2022)
  • Plaatsen worden toegewezen op volgorde van inschrijving
  • Er kan rekening worden gehouden met specifieke wensen voor de stand
  • Meeste profijt van alle PR- en communicatieactiviteiten die rondom de beurs worden georganiseerd.

Bezoekers

PLANTARIUM|GROEN-Direkt is de nieuwe beurs die is ontstaan vanuit vakbeurs Plantarium van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt. Op 24 en 25 augustus 2022 is de beurs hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers. PLANTARIUM|GROEN-Direktbiedt naast een compleet actueel aanbod van tuinplanten ook de gelegenheid voor de introductie van nieuwigheden (nieuwe plantensoorten inclusief keuring), nieuwe productvormen, verkoopconcepten, enz. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoek via voorregistratie. Voorregistratie is vanaf 1 juni mogelijk via de website https://plantariumgroendirekt.nl/.

Green Retail Events

Green Retail Events is de nieuwe beursorganisatie waar Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en GROEN-Direkt aandeelhouder van zijn. De vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt is het eerste evenement dat door deze organisatie wordt georganiseerd. Deze beurs wordt in de komende jaren uitgebouwd tot een evenement dat meermalen per jaar wordt georganiseerd.

De daadwerkelijke organisatie is in handen van een vijfkoppig beursteam onder leiding van directeur Linda Hoogendoorn-Veelenturf. Samen met het beursteam is Linda de uitdaging aangegaan om het grootste tuinplantenevenement van Nederland neer te zetten. “Met de beurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt maken we de fysieke verbinding tussen kwekers en kopers, die is ontzettend belangrijk. De leden van het beursteam hebben allen ‘een groene achtergrond’ wat belangrijk is om een beurs te neer te zetten die aansluit bij zowel de exposant als de bezoeker. Ik kijk er naar uit om met het team deze eerste editie vorm te geven en te organiseren”, aldus Linda.

Over PLANTARIUM|GROEN-Direkt

Kijk voor meer informatie op de website https://plantariumgroendirekt.nl/.