PLANTARIUM|GROEN-Direkt op koers

Het voor PLANTARIUM|GROEN-Direkt beschikbare vloeroppervlak is bijna uitverkocht. Om aan de blijvende vraag naar standruimte te kunnen voldoen heeft de organisatie besloten om extra vloeroppervlak beschikbaar te stellen. Hierdoor kan zo goed mogelijk aan de wensen van standhouders worden voldaan.

Met meer dan 150 kwekersstands en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Veel bedrijven zijn zich hiervan bewust en hebben een plek op de beurs al zeker gesteld. Op de website is de plattegrond van de beurs te bekijken en staat de informatie van de deelnemers. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor een stand op de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Dit kan via de website. Er zijn nog enkele stands beschikbaar. Deze zijn op de plattegrond lichtgroen van kleur.

Nieuwighedenkeuring

Tijdens de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. Exposanten en leveranciers van monsters op de GROEN-Direkt kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. Uit de aanmeldingen worden 15 planten genomineerd voor deelname. De nominaties worden op een prominente plaats op de beurs gepresenteerd. Aanmelden voor deze keuring kan via de website en is mogelijk t/m woensdag 25 januari 2023. De Bezoekersfavoriet wordt op woensdag 8 februari om 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

Over PLANTARIUM|GROEN-Direkt

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, the Green Retail Fair, is samen met de Voorjaars- en Najaarsbeurs van GROEN-Direkt hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers. De volgende editie is op 7 en 8 februari 2023. De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De openingstijden zijn op beide dagen van 7 tot 17 uur. Kijk voor meer informatie op de website plantariumgroendirekt.nl.