PLANTARIUM|GROEN-Direkt is hét evenement voor de Europese tuinplantenhandel!

PLANTARIUM|GROEN-Direkt is de nieuwe beurs die is ontstaan vanuit vakbeurs Plantarium van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt. Op 7 en 8 februari 2023 is de beurs voor de tweede keer hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers.

Op de beurs komen stands van (handels)kwekerijen met een breed assortiment tuinplanten, inclusief uitgangsmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor de introductie en presentatie van nieuwigheden (nieuwe plantensoorten inclusief keuring), nieuwe productvormen, verkoopconcepten en de groen-gelieerde toeleveranciers.

Met een bezoek aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt 2023 ben je in één keer weer helemaal op de hoogte van alles wat er in de sector speelt. Zo ontmoet je de belangrijkste kwekers uit binnen- en buitenland, maar ook de wat kleinere kweker met soms verrassende producten. Op de karren- en lagenbeurs van GROEN-Direkt staan vele duizenden monsters in allerlei soorten en maten opgesteld, waar je direct een bestelling kunt plaatsen. Naast de toonaangevende bedrijven uit de groene sector, tref je ook hun toeleveranciers en de mensen achter het uitgangsmateriaal aan.

Daarnaast is er een selectie van hardware leveranciers voor tuincentra.

Naast het uitgebreide en internationale aanbod op de beurs vindt hier ook dé presentatie van de beste en meest veelbelovende nieuwigheden.

Op het grote, centrale plein wordt de vakbezoeker gastvrij onthaald met een broodje en een drankje. Foodtrucks serveren tegen betaling (warme) snacks. In de gezellige, prettige omgeving is alle ruimte en tijd om even te zitten, te bellen of een gesprek te voeren.