OQ Value – kennispartner brandstoffen & smeermiddelen voor de agrarische sector 

Als o­fficieel Shell distributeur en kennispartner voor brandstoffen en smeermiddelen, bedient OQ Value klanten in heel Nederland. Dagelijks rijden er vanuit vijf vestigingen te weten Raalte, Alphen aan den Rijn, Sas van Gent, Tiel en Lichtenvoorde 25 vrachtwagens om bestellingen snel en in goede staat te leveren. De landelijke dekking dient echter ook een ander doel, namelijk dat we regionaal betrokken zijn en daardoor snel kunnen schakelen met onze klanten. Belangrijk voor hen is de samenwerking met een partner die de markt begrijpt, de regio kent en altijd klaar staat om professioneel advies te geven.

Met onze producten en diensten zijn wij actief betrokken bij de landbouw-, transport-, aannemerij-, industrie-, energie- en garagesector.

Door onze sterke regionale aanwezigheid staan we dichtbij u en uw markt. Dit betekent dat u snel kunt schakelen met onze mensen in uw eigen regio. In de regio Noord- en Oost-Nederland staan onze agrarische specialisten Robert Trip en Harry Lozeman altijd voor u klaar met het juiste productadvies, smeerschema’s op maat, onderhoud voor uw machines en hun kennis over producteigenschappen.

OQ Value is van grote toegevoegde waarde voor u als onze klant, omdat wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit leveren. Onze goed opgeleide, gedreven mensen zorgen voor professionele dienstverlening en service of het nu landelijk is of regionaal.

Wij zijn er voor u 24/7 en 365 dagen per jaar!