Om duurzame en authentieke banden te smeden: beleef Libramont!

Libramont is een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen zijn gading vindt, een echt levend laboratorium waar u de wereld van morgen kunt voelen, ruiken, proeven, horen en zien.

U ziet 

In de verte een duizendtal wapperende vlaggen. De armen van de machines die trots naar de hemel wijzen. De mensenstroom die zich naar de ingangen begeeft. Welkom!
Hier raakt u al in de sfeer van Libramont!

U hoort 

Het gehinnik van de Ardenner trekpaarden. Boeiende conferenties, het laatste nieuws van de sector, oplossingen en advies, daarna gelach en waarschijnlijk ook hier en daar ‘bedankt’.

U ademt 

De zuivere lucht van een omgeving waar u zoveel van houdt of waar u misschien te weinig vertoeft. Het hooi om de dieren te voederen. En dan de geuren van de met passie bereide streekproducten.

U raakt 

De hand van een vriend die u op het terrein tegenkomt. Het touchscreen van een of andere hypermoderne machine. De dieren die graag gestreeld worden.

U proeft 

De duizend-en-één smaken, dankzij het vakmanschap van ambachtslui die trots zijn op hun streek. Een biertje, een Waalse wijn, een ijsje, een worst of Witblauw. Zeker, in Libramont komt iedereen aan zijn trekken.

U voelt 

Trots dat u tot deze gemeenschap behoort. De magie die in de lucht hangt. Ook optimisme. Het « je ne sais quoi » dat hier het verschil maakt.