Noviteiten Salvia Magical Loire en Amazone zijn er klaar voor!

In week 24 staan tijdens de FlowerTrials meerdere noviteiten in de spotlight. Zo ook op de nieuwe locatie bij Kolster BV. Twee van deze noviteiten, de Salvia Magical Loire en de Salvia Magical Amazone zijn de nieuwste aanwinsten van Magical Garden Plants, die met dit mooie weer nu al volop staan te schitteren bij BD Rijndijk in Boskoop.

Pastelkleuren

De prachtige Salvia’s met hun bijzondere pastelkleuren zijn een aanwinst op het vaste planten assortiment van elk tuincentrum. Ze zijn leuk, lief en je wordt er vrolijk van! De Salvia Magical Amazone is een compacte plant met heldergroen blad en lieflijk roze bloemetjes. De Salvia Magical Loire spring in het oog met haar lichtpaarse/lila bloemen. Ook deze noviteit is mooi compact en heeft heldergroen blad.

De twee nieuwe Magicals zijn onderdeel van prachtige nieuwe serie Salvia’s in de bijzondere kleuren: perzikoranje, rood, roze, wit, fuchsia en wit met roze, zachtroze, paars, lila en pasteloranje.

Magical Garden Plants

Alle producten onder de naam Magical Garden Plants zijn hoogwaardige producten, tot stand gekomen door eindeloos te selecteren en te finetunen. De veredelaars van deze planten vertalen de wensen van de markt naar een breed assortiment duurzaam veredelde mooie, sterke en vernieuwende tuinplanten.

De Salvia Magical Loire en Amazone zijn te zien en bestellen bij BD Rijndijk en van 13 tot en met 16 juni a.s. op de FlowerTrials bij Kolster BV.