Nieuwe webinars succesvol kruidenrijk grasland inzaaien èn hoe je het beste profiteert van maximale beweiding

De komende weken organiseert Pure Graze meerdere webinars over kruidenrijk grasland en het optimale gebruik hiervan. Je leert hoe je je voordeel kunt doen met zoveel mogelijk weiden, je footprint hierdoor kunt verkleinen en je inkomen verhogen.

De webinars van Pure Graze zijn een goede manier op meer te leren over de financiële verduurzaming van jouw bedrijf. De kennis die wordt gedeeld tijdens de gratis webinars is altijd direct toepasbaar in de praktijk op jouw bedrijf!

Overzicht data webinars:

2 en 9 mei: Succesvolle start met kruidenrijk grasland, zaaien in het voorjaar:

Wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met kruidenrijk grasland dan is deze webinar interessant voor jou. Hier bespreken we hoe jij het beste kruidenrijk grasland kunt inzetten binnen jouw bedrijfsvoering voor een zo groot mogelijk rendement.

3 mei: De kracht van beweiding, maximaliseer uw rendement:

Een van de makkelijkste, snelste èn goedkoopste manier om je bedrijf financieel te verduurzamen is door middel van maximalisatie van de beweiding. Er worden verschillende beweidingssystemen besproken.

17 mei: Regeneratieve beweiding verkleint de footprint en verhoogt je inkomen:

Wat zijn de effecten van regeneratieve beweiding op de werkdruk, ruwvoerproductie, diergezondheid en biodiversiteit, en wat is het uiteindelijke resultaat op je inkomen. Is het mogelijk om een regeneratief beweidingssysteem toe te passen binnen een High-Input, High-Output bedrijfsvoering?

Volg je een of meerder van deze webinars? Dan krijg je direct praktische tools om je voordeel mee te halen op jouw bedrijf! Dus grijp deze kans en geef je nu op voor deze gratis webinars!

*De Webinars zijn online conferences en worden gehouden door Pure Graze Coaches, experts in regeneratieve landbouw, kruidenrijk grasland en beweidingsmanagement.