Nieuw: RFH photo. Dé nieuwe foto-app van Royal FloraHolland

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto’s is cruciaal voor een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto’s voor en tijdens het veilen te verbeteren heeft Royal FloraHolland een fotoapp ontwikkeld: RFH photo.

Voor kwekers: RFH photo maakt productfoto’s maken makkelijker
Voor kwekers valt of staat het verkoopsucces met betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Kopers vertrouwen er immers op dat kwekers leveren wat zij beloven. Met RFH photo maken kwekers voortaan moeiteloos hoogwaardige foto’s. De foto-app controleert de foto aan de hand van de fotovoorschriften. Ook meer foto’s maken van één product kan via RFH photo. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een karfoto te maken. En met hetzelfde gemak wordt de koppeling van de foto’s geregeld met de klokaanvoer via Floriday.

Voor kopers: betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen
RFH photo is voor kopers dé tool om tijdens het veilen een beter beeld te krijgen van de producten die langskomen op de klok. De app loopt synchroon met alle veilingklokken van Royal FloraHolland. Koop in via KOA en bekijk met RFH photo op een tweede scherm de foto’s van het huidige of eerstvolgende te veilen product. Met RFH photo heeft u dus overzicht van productfoto’s van alle te veilen producten op alle veilingklokken van Royal FloraHolland. Daarnaast is het mogelijk om verschillende typen foto’s te bekijken. De foto’s die kwekers maken met RFH photo, bekijkt u ook via FloraMondo in hoge kwaliteit. Deze zijn te markeren tijdens de veilvoorbereiding en in Klokvoorverkoop.

Start nu met RFH photo
RFH photo is een gratis app. De app werkt op smartphone, tablet, laptop en PC. Ga naar photo.floriday.io en log in met uw Floriday-account. Nog geen Floriday-account? Registreer dan via floriday.io/aanmelden.

Meer weten?
Ga naar www.royalfloraholland.com/photo-app.
Bekijk daar de instructievideo’s en -leaflet waarin Royal FloraHolland stapsgewijs uitleggen hoe RFH photo werkt. Komt u er niet uit? Gebruik de chatfunctie in de app, of neem contact op met het Klant Contact Center via 088-789 8989 (optie 3) of mail naar contactcenter@royalfloraholland.com.