Nieuw bij Buckbootz: Blitz!

Blitz is de nieuwste toevoeging aan de Tradez range van Buckbootz. Blitz zet direct de toon voor de gehele range met een sportief uiterlijk, vederlicht gewicht en goede specificaties.

Verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, bruin en honey) is deze lichtgewicht krachtpatser altijd goed te combineren met uw werkkleding. Het sterke volnerf leder misstaat onder geen enkele werkbroek. Naast het uiterlijk weet Blitz ook te imponeren op het gebied van specificaties. Naast de S3 SRC specificatie is de Blitz ook nog eens 100% waterdicht. Al deze specificaties zijn niet zo indrukwekkend als wat er ontbreekt bij Blitz: gewicht. Dit is met afstand de lichtste schoen die we hebben gemaakt met een 100% waterdichte specificatie. De prettige pasvorm en het lichte gewicht zorgen voor een hoge mate van comfort tijdens het dragen. U merkt bijna niet dat u werkschoenen aan heeft!

Buckbootz staat bekend als merk dat innovatief veiligheidsschoeisel produceert van hoge kwaliteit. Naast innovaties zoals BBZ Buckbootz S5 rubber/neopreen laarzen zijn ook Hybridz veterschoenen mét elastiek, BSH006 waterdichte instappers en Buckz Viz high viz werkschoenen van Buckbootz afkomstig. Door continu te blijven innoveren blijven we als merk voorop lopen en kunnen we u altijd blijven voorzien van het beste veiligheidschoeisel tegen scherpe prijzen.

Bekijk de Blitz, BBZ8000, BSH006 en Hybridz en vele andere modellen op onze website.