Mini-congres: Nabij-Infrarood precisiemetingen voor veehouders en ruwvoer producenten

Verlaag kosten en verhoog de bedrijfsefficiëntie  

Datum: 19 oktober

Tijd: van 12.00 uur tot 16.30 uur (inclusief lunch)

Locatie: Zwolle

Tijdens dit mini-congres hoort u alles over de mogelijkheden van de Polispec nabij-Infrarood (NIR) analyzer van IT Photonics, ontwikkelt voor en in samenwerking met de agrarische en agro-industriële sector. Met deze high-end analyzer heeft u de beschikking over één systeem voor het voer- of oogstbeheer van het hele bedrijf. Voor Polispec NIR zijn een groot aantal gebruiksklare kalibraties beschikbaar voor het meten van grondstoffen, de belangrijkste voedergewassen, rantsoenen voor vee, drijfmest en vaste mest. Met Polispec NIR bent u in staat zorgvuldig gebruik te maken van grondstoffen, hulpbronnen en de natuurlijke omgeving én de economische efficiëntie van uw bedrijf te verzekeren.

Meet eenvoudig en snel de eiwit- en vezelkwaliteiten van ruwvoer

Polispec NIR is een uitstekend systeem voor het monitoren van de eiwit- en vezelkwaliteit van ruwvoeders, nuttig voor het bepalen van de juiste maaiperiode. Polispec NIR is ook beschikbaar voor installatie op oogstmachines, voor classificatie en het beheer van de volledige oogst.

Precisievoeding: één systeem voor het voerbeheer van het hele bedrijf

Polispec NIR is voor veehouders veel meer dan het ideale hulpmiddel voor het bepalen van de samenstelling en kwalitatieve eigenschappen van voeders en rantsoenen. U verzekert de economische efficiëntie van uw bedrijf door de rantsoenen te monitoren én de ontlasting te controleren (verteerbaarheid en vastgehouden versus ‘verloren’ voedingsstoffen). Hierdoor kunnen oplossingen op maat worden gecreëerd die zich gemakkelijk laten vertalen in optimalisatie van voedingskosten, een verlaging van de zorgkosten en een toename van de winstgevendheid van de kudde.

Meld u hier aan voor het mini-congres. Aan het mini-congres zijn geen kosten verbonden.