VHG

Marc van Rosmalen nieuwe VHG directeur

Marc van Rosmalen is gisteren begonnen in zijn nieuwe functie als directeur van Koninklijke VHG. Hij volgt hiermee officieel de interim-managers Han de Groot en Nico Koppenol op die sinds het najaar van 2021 de operationele leiding voerden.

Wie is Marc van Rosmalen en wat zijn plannen? Marc is geen onbekende in de wereld van brancheverenigingen. Zo bekleedde hij management- en bestuursfuncties bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), Aedes en De Nederlandse Associatie. “De kennis, ervaring en contacten die ik in mijn voorgaande functies heb opgedaan, komen in deze functie uitstekend van pas”, aldus de kersverse directeur.

Enthousiast

Marc begint met veel enthousiasme aan zijn nieuwe functie. “Ik heb er enorm veel zin in om mij in te zetten voor deze mooie vereniging. De leden werken aan een groenere en betere leefomgeving en een duurzamer Nederland, dat spreekt mij enorm aan. Samen met hen én het verenigingsbureau ga ik flink aan de slag om van VHG een nog sterkere en betere vereniging te maken die haar leden optimaal bedient. Dat is immers waar VHG het voor doet.”

Marc kan uiteraard rekenen op de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers op het verenigingsbureau. Richard Maaskant zal naast zijn functie van accountmanager Relatiebeheer per 1 juni ook de rol van plaatsvervangend directeur vervullen.