Maak kennis met de duurzame innovaties van Lightronics

Energiezuinig, een lagere CO2-footprint en optimaal lichtcomfort. Lightronics werkt dagelijks aan verlichtingsoplossingen die zorgen voor een veilige leef- en woonomgeving. Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte laten we onze nieuwste innovaties zien. Alle noviteiten staan in het teken van duurzaamheid op het gebied van materiaalgebruik, energieverbruik en levensduur. Een greep uit wat u mag verwachten.

LED2WELL Pro

Lightronics innoveert continu, zowel in bestaande armatuurseries, als door het ontwikkelen van nieuwe, modulair ontworpen  lichtoplossingen. Zo is bijvoorbeeld LED2WELL Pro een nieuwe LED-technologie, die wordt gecombineerd met een eigen lensontwikkeling. Dit komt onder meer samen in de PRUNUS-armaturenfamilie: het juiste licht, het beste rendement en het hoogst haalbare lichtcomfort. 

Licht wanneer nodig met slimme verlichting

Maak kennis met de VENTEGO-armatuur met SmartScan Radar. Dit systeem maakt het mogelijk om energie te besparen en licht te genereren wanneer nodig. De allernieuwste hoogfrequente sensortechnologie is integraal in het armatuur gemonteerd, waardoor de sensor niet zichtbaar is aan de buitenzijde van het armatuur. Dit is ideaal voor zowel esthetische toepassingen als bij toepassingen waar slagvastheid een vereiste is.

Duurzaam paaltoparmatuur CEDER

Bekijk het duurzame CEDER-armatuur. De CEDER is maximaal circulair. Minimaal gebruik van grondstoffen gaat hand in hand met maximaal hergebruik van onderdelen om hoogwaardige recycling mogelijk te maken. DE CEDER is voorzien van de nieuwste energiezuinige LED’s en de behuizing is volledig recyclebaar.

Klassiek ontmoet modern: OGR met Optica

Lightronics innoveert ook bestaande armaturen families. Zo is het klassieke OGR-armatuur nu ook leverbaar met optica schaal. Hierdoor ontstaat een egaal lichtbeeld en wordt lichthinder voorkomen.

Maak het verschil met de Kracht van Licht

Nieuwsgierig naar onze verlichtingsoplossingen? Onze specialisten laten het u graag zien tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september. U vindt ons bij stand 3.2.22.

www.lightronics.nl