Leerbedrijf in de spotlights? Campagnes weer gestart

Ben je ook op zoek naar groene helden voor jouw bedrijf? De Heroes in Green campagnes zijn weer gestart!

Om onze sector nu en straks te laten groeien en bloeien hebben we jongeren nodig! Jonge mensen die kiezen voor werken in het groen, op de kwekerij. En die ook een opleiding willen volgen. We zijn weer gestart met de werving voor de BBL Boomteeltopleiding in Boskoop. Met Heroes in Green campagnes brengen we de opleiding onder de aandacht van jongeren. Help je ook mee?

Wil je jouw leerbedrijf in de spotlights zetten op de Heroes in Green media? Laat het ons weten!

Dit kan in de vorm van een interview met bijv. een enthousiaste medewerker of een leuk bedrijfsfilmpje.

Hoe kun je als bedrijf nog meer gebruik maken van de Heroes in Green campagnes?

  • Heroes in Green-kantineposter
    Veel instroom in de BBL Boomteeltopleiding in Boskoop komt van scholieren of jongeren die een tussenjaar op een kwekerij werken. Een Heroes in Green-kantineposter kan scholieren triggeren na te denken over een opleiding in het groen én het kan een goede aanleiding zijn om het gesprek daarover eens aan te gaan met een scholier die nog geen vervolgkeuze heeft gemaakt. Gedrukte posters kun je ontvangen door een bericht te sturen naar a.vantilburg@greenportboskoop.nl
  • Gebruik het Heroes in Green-logo op je website. Je kunt hierbij direct doorverwijzen naar de Heroes in Green site voor meer informatie over scholing.
  • Volg de socialpagina’s en deel de berichten via je persoonlijk/bedrijfsaccount én laat daarbij weten dat je een leerplek hebt op je bedrijf. Vraag medewerkers dit ook te delen in hun netwerk.
  • Heroes in Greenspandoek: Een Heroes in Greenspandoek aan de weg op de kwekerij?
    Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer vragen of goede ideeën? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

 Image

https://www.heroesingreen.nl/site/home