Landbouw-Service (B) organiseert de eerste Contractor Days!

Landbouw-Service, de nationale loonwerkersfederatie van België, organiseert de eerste Contractor Days, een unieke gelegenheid om loonwerkers en toeleveranciers te laten genieten van een gezellige babbel in een losse sfeer. Naast de verschillende exposanten, bieden de Contractor Days ook de gelegenheid om een aantal seminaries te volgen over het reilen en zeilen in de loonwerksector. Een unieke kans om te netwerken, na te praten over het afgelopen seizoen en de talrijke uitdagingen van morgen al aan te gaan!

Landbouw-Service organiseert voor de eerste keer de Contractor Days, hét vakevenement voor loonwerkers en hun medewerkers. Deze eerste editie wordt meteen een schot in de roos: meer dan 50 exposanten hebben hun aanwezigheid bevestigd. Binnen de mechanisatiesector zijn loonwerkers immers een belangrijke schakel en vertegenwoordigen zo’n 50 % van de investeringen in de sector.

Naast een gezellige babbel met de exposanten kunnen de loonwerkers en hun medewerkers talrijke uiteenzettingen met kwaliteitsvolle sprekers bijwonen. Deze Contractor Days zijn een unieke gelegenheid om de draad met de collega’s weer op te pikken.

Praktisch:

De Contractor Days vinden plaats op woensdag 14 en donderdag 15 december 2022, telkens van 10u tot 18u.

We hebben gekozen voor een vlot toegankelijk beursruimte. Daarom vinden de Contractor Days plaats in BRUSSELS GATE (voorheen Brussels Kart Expo), Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden.

De toegang is exclusief voorbehouden aan vakpubliek en studenten.

Prijs:

Online kost een ticket 20 euro, aan de kassa betaal je 28 euro. Parking, catering en het aanbod aan seminaries zijn inbegrepen.

Studenten betalen 5 euro, parking en het aanbod aan seminaries inbegrepen.

Meer info?

Alle nuttige info over de Contractor Days en het volledige lezingenprogramma vind je terug op www.contractordays.be