JOSKIN: Trans-KTP 24/54: de nieuwe hydro-tandem grondverzetkipwagen van JOSKIN

JOSKIN heeft een nieuw model toegevoegd aan zijn gamma grondverzetkipwagens: het Trans-KTP 24/54. Het heeft een laadbakinhoud van 13 m³ en een maximale technisch toelaatbare lading van 24 t. Het is standaard uitgerust met een Hydro-Pendul hydraulische vering, die rijcomfort en trekgemak op oneffen terrein garandeert, evenals rijveiligheid voor het rijden op hoge snelheid over de weg.

De nieuwe JOSKIN Trans-KTP-24/54 kan tot 24 ton technische lading vervoeren in een 13 m³ laadbak. De licht conische laadbak is van Hardox 450 staal gemaakt en is 105 cm hoog. De achterzijde is 8 cm breder dan de voorzijde voor een ongeëvenaard losgemak. De hydraulische disselvering bevindt zich nu aan de voorkant van de kipwagen en de cilinders bevinden zich aan de buitenkant van het chassis voor een betere toegankelijkheid en zichtbaarheid.

Voor het kippen maakt de nieuwe Trans-KTP 24/54 standaard gebruik van het hydraulische systeem van de trekker. Een hydraulische pomp die wordt aangedreven door de aftakas kan ook als optie worden geleverd. Om de pomp te beschermen tegen spatten en de hefarmen, is deze in het chassis geplaatst, achter de voorzijde van het chassis. Alle hydraulische leidingen bevinden zich ook in het chassis voor een optimale bescherming.

De laadbak van de Trans-KTP 24/54 is met vergrote kipscharnieren aan het chassis bevestigd voor een optimale stabiliteit bij het kippen. De lichten aan de achterkant van de kipwagen werden verplaatst om ze te beschermen. De JOSKIN kipwagen is standaard uitgerust met nieuw ontworpen spatborden van gegalvaniseerd staal die aan de laadbak zijn bevestigd.

Ontdek nu de nieuwe Trans-KTP 24/54 op de website https://www.joskin.com/!