IPM Concept Store viert première op de IPM ESSEN 2023

Op de IPM ESSEN 2023 staat onze vakbezoek(st)ers een nieuw aanbod te wachten: De IPM Concept Store zal worden gelanceerd tijdens de volgende editie van ‛s werelds grootste handelsbeurs voor tuinbouw van 24 t/m 27 januari in de Messe van Essen. Een open en modern winkelconcept schept een aantrekkelijk presentatiekader om producten op het gebied van woonaccessoires, geschenkartikelen, tafelgerei, schrijfwaren, bloemisterijbenodigdheden, tuingourmet en delicatessen op een persoonlijke en individuele wijze te presenteren. Daarnaast krijgt de IPM Concept Store ook een digitale vorm. Geïnteresseerde exposanten kunnen per direct een standplaats reserveren.

“De groene vakhandel richt zich op een steeds breder productenscala. Daarbij komt de nadruk steeds meer te liggen op thema- en woonwerelden die verschillende productgroepen en niches combineren. Planten en bloemen worden gepresenteerd naast serviezen, sierkussens en likeuren. Deze mix creëert een moderne winkelervaring. De vakhandel en de tuincentra hebben reeds een begin gemaakt met deze trend, die nu door de IPM Concept Store wordt opgenomen. De speciale zone opent ook de deur naar bedrijven in de groene sector die tot nu toe weinig raakvlakken met tuincentra hebben gehad. Voor de vakbezoek(st)ers is er een echte toegevoegde waarde”, verklaart Andrea Hölker, projectleidster van IPM ESSEN.

Hoogwaardig productpresentatie, zowel ter plaatse als digitaal

Met zijn open en moderne presentatieconcept creëert de nieuwe IPM Concept Store in hal 5 een bijzondere winkelambiance. Een geïntegreerde lounge area met een café en uitzicht op het Grugapark nodigt uit tot gesprekken. Het productenassortiment kan geheel naar eigen inzicht worden geënsceneerd. Bovendien leiden touchpoints in de digitale IPM Concept Store tot contact met exposanten en verdere productinformatie – zowel tijdens als na de beurs.

Een stand kan al vanaf twee vierkante meter worden geboekt, zodat uw producten met weinig moeite een plaats zullen vinden in het nieuwe beursconcept op de IPM ESSEN 2023.

Nadere informatie en registratie op: www.ipm-essen.de