Instappen op hoog niveau: Jungheinrich EFG B-serie elektrische heftrucks

Onze nieuwe instapmodellen uit de EFG B-serie bieden alles wat u van een Jungheinrich truck mag verwachten. Kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid. Tegen voorwaarden die u zullen verrassen. Aantrekkelijke prijzen, snelle levertijden en een uitgebreide uitrusting. En als u kiest voor de lithium-ion uitvoering van de instapmodellen uit de B-serie, kiest u vandaag voor de technologie van morgen.

Geen compromis met lithium-ion 

Op verzoek kunt u met onze instapmodellen profiteren van lithium-ion technologie. Het systeem, dat is ontworpen met oog op efficiëntie, biedt constant hoge prestaties en een optimaal energieverbruik. 

Lange levensduur

De hoge kwaliteitsstandaard van Jungheinrich garandeert een lange levensduur van onze robuuste elektrische heftrucks. 

Geavanceerde veiligheid 

Naast prestaties ligt de focus op veiligheid. De trucks uit onze B-serie zijn standaard uitgerust met assistentiesystemen curveCONTROL en driveCONTROL en optioneel met Floor-Spot beschikbaar. 

Uitstekende prestaties 

De intuïtieve en ergonomische bediening, het optimale zicht en de praktische wendbaarheid, dankzij de tweemotorige voorwielaandrijving, zorgen voor krachtige prestaties bij dagelijkse inzet. 

Service en support 

Ook na de aanschaf bent u in veilige handen: kies een serviceovereenkomst op maat.

Meer informatie? www.jungheinrich.nl of 0172 – 44 67 89