Horticoop Technical Services in beeld bij paprikakwekerij Carlo Zwinkels

Carlo Zwinkels

Horticoop is (mede)eigenaar van een aantal bedrijven. Eén van deze bedrijven is Horticoop Technical Services. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in techniek in en om de kas.

Horticoop Technical Services helpt met alle technieken op het gebied van water, licht, klimaat, energie en data. Het team van specialisten adviseert én installeert de best passende oplossingen voor alle technieken in en om de  kas. En ook na de installatie kun je op de hulp van Horticoop Technical Services rekenen! De collega’s bieden namelijk ook service en onderhoud, zodat je belangrijke machines optimaal blijven presteren.

In februari bezochten Steven van Nieuwenhuijzen (CEO Horticoop) en Tom Zwijsen (Manager Horticoop Technical Services) de kas van paprikakweker Carlo Zwinkels in Wervershoof.  In het videoverslag van dit bezoek zie je het bedrijf van Carlo Zwinkels en hoor je hoe hij duurzame, lekkere en gezonde paprika’s kweekt. Ook toont Tom Zwijsen het nieuwe watergeefsysteem en de waterruimte van het bedrijf, aangelegd door Horticoop Technical Services.

De video is niet alleen interessant, maar ook nog eens heel vermakelijk!

Link:  https://youtu.be/WFU1udGeEl8