Hoe monteert u uw landbouwkenteken?

Inmiddels zijn er 800.000 kentekens geregistreerd, het is tijd voor de volgende stap:

Het landbouwkenteken monteren. Het kenteken kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Het is belangrijk te kiezen welke plaat bij het voertuig past, het kenteken goed zichtbaar is, en deze stevig gemonteerd zit. Zorg er voor dat het kenteken ook zichtbaar is bij het dragen van uitrustingstukken. Door het goed monteren van het kenteken kunt u meerdere risico’s uitsluiten, zoals verlies van de kentekenplaat en kans op bekeuringen.

www.landbouwkentekenmonteren.nl biedt alles voor het monteren van het kenteken, voertuigenverlichting, achteruitrijcamerasystemen en bekabeling.

Wij zetten ons in op duurzaamheid en kwaliteit, en leveren op alle producten 2 jaar garantie.

Bij Landbouwkentekenmonteren.nl bestelt u alles voor het monteren van uw kenteken in één keer. Van kentekenplaathouder tot aan montage accessoires. Ook verkopen wij alles wat u nodig heeft om veilig en zichtbaar in het donker te rijden. Denk hierbij aan achteruitrijcamera’s, zwaaiverlichting en signalering.

Kentekenplaathouders

Zorg er voor dat het kenteken ook zichtbaar is, ook bij het dragen van uitrustingstukken. Door het goed monteren van het kenteken kunt u meerdere risico’s uitsluiten, zoals verlies van de kentekenplaat en kans op bekeuringen. Wij leveren een groot assortiment kentekenplaathouders uit RVS en kunststof voor een scherpe prijs. Hiermee voorkomt u beschadigingen van uw kentekenplaat.

Geen kenteken bewijs?

Heeft een ingeruilde machine geen kentekenbewijs? En is deze machine niet voorzien van verlichting? Wij denken mee om de machine goedgekeurd te krijgen. Denk hierbij aan verlichting op maat zoals: Koplampen, achterlichten, remschakelaars, kabelbomen, en knipperlichtunits. Neem gerust contact op.

LED verlichting

Wij hebben een speciaal assortiment LED verlichting geselecteerd. Namelijk de meest voorkomende verlichting van de beste kwaliteit. Te gebruiken op trailer, aanhanger of tractor. Wij zetten extra in op kwaliteit, en leveren alles uit met 2 jaar garantie.

Achteruitrijcamera’s

Onze achteruitrijcamerasystemen zijn van de hoogste kwaliteit met de beste resolutie. Zo kunt u goed zien wat er achter uw voertuig gebeurt. Voor uw eigen veiligheid en die van een ander. De camera’s zijn eenvoudig te monteren.

Tevens hebben we RVS camera houders, hiermee is de camera verzekerd van een veilige plek.

Kabels en connectoren

Onze website is voorzien van een klein assortiment kabels en connectoren, we hebben veel meer! Bent u op zoek naar speciale stekkers, kabels, connectoren uit de voertuigen industrie? neem contact op en we helpen u verder.

RVS hulpstukken

Door praktisch mee te denken kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van RVS hulpstukken. Denk hierbij aan achterlicht beschermers, camerabehuizingen, extra beugels voor verlichting etc.

Waarom Landbouwkentekenmonteren.nl?

Al 2.000 klanten gingen u voor, zowel bedrijven als particulieren. Wij staan met name bekend om onze persoonlijke service. Komt u er niet uit? Wij denken altijd in oplossingen. Neem gerust contact met ons op. Ook als u op zoek bent naar een grote afname, stuur ons gerust een mail zodat we een scherpe prijs kunnen bieden.

  • Gemiddelde Webwinkelkeur cijfer 9.3!
  • Op alle producten 2 jaar garantie!
  • Uitgebreid assortiment
  • Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen verzonden
  • De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Achteraf betalen mogelijk