Heeft u een duurzaam, innovatief idee om groen in de buurt te brengen?

Groen in de buurt brengt mensen samen en maakt iedereen vrolijk. Bovendien draagt het bij aan het herstel van de biodiversiteit, vermindert het wateroverlast en hittestress op warme dagen. Heeft u een duurzaam, innovatief idee of initiatief waarmee u de natuur naar de buurt brengt? Dien dit voor 6 juni in op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op de VHG Groenprijs! Deze bestaat uit de prestigieuze wisselbokaal, een geldbedrag van € 1.000,- en ondersteuning. 

Duurzame Dinsdag verzamelt ook dit jaar weer inspirerende en innovatieve duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Deze worden op de eerste dinsdag van september in een koffer aangeboden aan het kabinet. De inzenders komen ook in contact met een netwerk van ondernemers, burgerinitiatieven en beleidsmakers. Het hele jaar door worden voor hen activiteiten georganiseerd om – met elkaar – de duurzaamheidstransitie te versnellen. Wij als VHG ondersteunen dit initiatief en zijn dan ook al jaren partner van Duurzame Dinsdag.

Idee indienen
Meer weten over Duurzame Dinsdag of meteen uw idee of initiatief insturen? Kijk op www.duurzamedinsdag.nl voor alle informatie en dien voor 6 juni uw idee in!