“Hardcore Farming” met Betacraft Workwear bij BTN de Haas

Dit is de slogan die sinds de Boerenkoopdagen, waar het nieuwe kledingmerk Betacraft Workwear is geïntroduceerd, door de gangpaden bij BTN de Haas galmt. De video op het beeldscherm op onze werkkleding en schoeisel afdeling is veelzeggend en sluit aan bij deze mooie kreet. Topkwaliteit werkkleding voor jou als agrariër of iemand die veel buiten werkt. BTN de Haas, al jaren een begrip in de agrarische sector, voorziet de agrariër naast alle 8.000 andere artikelen ook op het gebied van werkkleding. Zoals we zelf vaak zeggen “we hebben nog nooit een agrariër in de blote kont de winkel in zien lopen”.

We zien de laatste jaren dat er hogere eisen gesteld worden aan werkkleding. Van kwaliteit en draagcomfort tot aan ‘het moet ook wel wat lijken’. Betacraft is trouw aan zijn Nieuw-Zeelandse roots omdat het is ontworpen voor extreme weersomstandigheden en buitenwerk. Dit omvat o.a. een hoge waterdichtheid en rip-stop-stof om uitscheuren door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen te voorkomen. Daarnaast zijn bepaalde lijnen zelfs extreem wind- en waterdichtheid met toch een hoog draagcomfort, wat resulteert in droog en warm zijn, en blijven, aan het einde van de werkdag. Kortom alles wat nodig is voor de hardwerkende agrariër. Zij hanteren dan ook niet voor niets “Making the outdoors easy”

Toen Gallagher Europe bij ons kwam met de introductie van Betacraft Workwear uit Nieuw-Zeeland (waar de Gallagher producten ook vandaan komen) was het vertrouwen in de toegevoegde waarde hierin snel ontstaan. Wij zijn er dan ook trots op dealer te mogen zijn van dit prachtige merk en zullen daarmee de komende maanden nog vaak roepen; Hardcore Farming met Betacraft Workwear!

Bekijk het exclusieve assortiment bij ons in de winkel aan de Osloweg 139 te Groningen of op www.btndehaas.nl.