Groentechniek Hoogerheide

Groentechniek Hoogerheide importeert sinds januari 2021 het Oostenrijkse merk Binderberger. Al meer de 30 jaar bouwt binderberger machines voor het verwerken, oogsten en transporteren van hout. Door dicht bij de eindgebruiker te staan en het luisteren naar eindgebruikers is het een innovatief en modern merk geworden.

Van idee naar tekentafel naar eindproduct gebeurt bij Binderberger onder 1 dak in St. Georgen am Fillmannsbach in Oostenrijk. Door gebruik te maken van een optimaal en duurzaam productieproces met de nieuwste CNC-machines, speciaal opgeleide en ervaren kwaliteit controleurs, is elke machine die de fabriek verlaat met uiterste precisie en aandacht gebouwd. Binderberger is een van de weinige fabrikanten die het chassis in eigen fabriek kan verzinken en plaatwerk doet poeder coaten. Zo is uw machine optimaal beschermt tegen weersinvloeden en het gebruik in de zwaarste omstandigheden in het bos.

Sinds 2006 bouwt Binderberger uitrijwagens met een bereik van 5 ton tot 21 ton. Binderberger is de specialist voor uitrijwagens met eersteklas kwaliteit. De uitrijwagens zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de invloeden van mechanische belastingen, weer en terrein bij dagelijks gebruik. Met onze uitrijwagen en kranen kiest u voor betrouwbare, professionele en moderne arbeidsmiddelen die zelfs moeilijke taken in het bos met een gerust hart aankunnen.

De Binderberger uitrijwagens met bosbouwkranen zijn onmisbare gereedschappen voor het houttransport in het bos. Wij bieden een groot aantal verschillende modellen uitrijwagens aan die zijn gemaakt om aan verschillende eisen en ladingen te voldoen. De afzonderlijke modellen zijn verkrijgbaar in verschillende typen, zodat we voor tal van klantwensen precies het juiste product kunnen aanbieden. De machines zijn zowel leverbaar met de klassieke standaarduitrusting als met optionele uitrusting.

Met deze keuzemogelijkheden diversifiëren we ons assortiment hoogwaardige bosbouwmachines ten voordele van onze klanten. De optionele uitrustingsopties helpen om voor elke behoefte het meest geschikte product te vinden.

www.groentechniekhoogerheide.nl