Geef uw boerenbedrijf een boost met AdBlue van GreenChem

Heeft u AdBlue nodig voor uw tractoren, maaidorsers of vrachtwagens? Geef ze een boost met AdBlue van GreenChem! Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen voor diesel aangedreven machines. Wij staan ​​klaar om u te helpen de NOx-uitstoot van uw machine te verminderen.

Waarom GreenChem?

  • Betrouwbaar: Met ruim 50 productielocaties verspreid over Europa en Brazilië kunnen wij snel en voldoende bij u leveren.
  • Oplossingen op maat: van bulk tot verpakt, wij voldoen aan al uw specifieke AdBlue-behoeftes, of u nu één vrachtwagen of een wagenpark heeft.
  • Innovatieve technologie: Probeer ons nieuwe product EFFINOX – speciaal ontworpen om afzettingen in SCR-systemen met lage belasting te verwijderen en te voorkomen!

Profiteer van onze exclusieve aanbiedingen op maat voor hardwerkende boeren zoals jullie.

Wat is AdBlue?

AdBlue, een 32,5% oplossing van zuiver ureum in gedemineraliseerd water, werkt in de systemen voor selectieve katalytische reductie (SCR) om de uitstoot van schadelijke stikstofoxiden (NOx) door dieselmotoren van verschillende soorten voertuigen te verminderen. Dit proces zet stikstofoxiden (NOx) om in onschadelijk waterdamp en stikstofgas. AdBlue is essentieel om te voldoen aan verschillende emissienormen van de EU.

Het gebruik van AdBlue voor landbouwvoertuigen is de afgelopen jaren geleidelijk aan toegenomen vanwege de voordelen voor het milieu. Het is een essentiële oplossing geworden voor de moderne landbouw, vooral met de strenge emissievoorschriften van de EU. 

Met GreenChem kunt u ervoor zorgen dat uw landbouwvoertuigen aan de regelgeving blijven voldoen en naar behoren werken.

Wat dacht je van onze nieuwe oplossing EFFINOX?

EFFINOX is een innovatief product dat is ontworpen om uw SCR-systemen schoon en efficiënt te houden. Naast het verwijderen van schadelijke NOx-emissies, voorkomt en verwijdert het ook afzettingen in het SCR-systeem, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd en de onderhoudskosten worden verlaagd. Met EFFINOX kunt u de levensduur van uw machines verlengen en flink besparen op reparatiekosten.

Bij GreenChem begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in de landbouw. Daarom streven wij ernaar AdBlue- en EFFINOX-oplossingen van hoge kwaliteit te leveren, in alle formaten die aan uw behoeften voldoen. Door voor onze producten te kiezen, helpt u niet alleen de NOx-uitstoot van landbouwpraktijken te verminderen, maar profiteert u ook van uw machines en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten!

Klaar om je landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen? Contacteer ons nu!

Mis het niet: neem vandaag nog contact met ons op voor exclusieve GreenChem-aanbiedingen, zowel AdBlue als EFFINOX.