FORST live 12 – 14 april – De online voorverkoop van tickets is gestart!

We zijn verheugd aan te kondigen dat de online kaartverkoop voor FORST live 2024 al is begonnen! In dit kader willen wij u graag informeren over enkele spannende innovaties.

Eén naam – één logo

Dit jaar is ook onze parallelbeurs Wild & Fisch samen met FORST live gegroeid. In de toekomst zal er dus maar één naam zijn: “FORST live, vakbeurs voor techniek, energie en jacht”. Uiteraard zullen we het brede scala aan bosbouwtechnologie, energie en jachtproducten blijven aanbieden en verder ontwikkelen in het belang van onze bezoekers.

Nieuwe tariefstructuur – nog duidelijker Boek tickets online

In onze zoektocht om de ticketstructuur te vereenvoudigen en aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben we een belangrijke verandering doorgevoerd. In plaats van de eerdere Super Spar, Flex en Superflex tarieven, bieden we nu een uniforme dagkaart aan. Met deze nieuwe ticketstructuur willen we ervoor zorgen dat onze klanten profiteren van zowel een eenvoudige tariefstructuur als verschillende prijsopties (super vroeg boeken, vroeg boeken, normale prijs), afhankelijk van hun reisplannen.

Een andere nieuwigheid dit jaar is het 3-daagse ticket. Hiermee heb je toegang tot alle drie de beursdagen. U kunt een schat aan innovatieve producten, lezingen, live demonstraties en netwerkmogelijkheden verwachten.

En het beste moet nog komen: als u voor 31 augustus boekt, kunt u profiteren van onze super vroegboekprijs en geld besparen! Maak van deze gelegenheid gebruik om uw ticket en een plaats op een van de toonaangevende beurzen voor technologie, energie en jacht veilig te stellen.

Bezoek onze website op www.forst-live.de/tickets om uw ticket te kopen en meer informatie te krijgen over de FORST live beurs.

Als u vragen of verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en u warme groeten te sturen

Uw FORST live projectteam

Volker Matern
Project Manager FORST live
FON: +49 781 9226-238
matern@messe-offenburg.de

Laura Fink
Project Officer FORST live FON: +49 781 9226-233
fink@messe-offenburg.de

Leonie Luis
Project Officer FORST live
FON: +49 781 9226-245
Leonie.luis@messe-offenburg.de