Floriade Expo 2022 nog iets minder dan een jaar

Tijd voor een vermelding in de jaaragenda’s van 2022! Nog iets minder dan een jaar en dan is het zover: de opening van Floriade Expo 2022. Dan kan iedereen genieten van groen op de wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar plaatsvindt.

Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

Eens in de 10 jaar komt iedereen met een groen hart bijeen. Om samen te proeven, ruiken en genieten van groen. Dan openen we de poorten van de wereldtuinbouwtentoonstelling.

Eens in de10 jaar ervaren we hoe groen ons gezonder, energieker en gelukkiger maakt. Hoe het onze steden leefbaarder maakt. Dat groen de toekomst heeft.

Kom genieten van het groene leven!

Floriade Expo 2022 Almere 14 april – 9 oktober 2022