Fedecom Dag van de Werkplaatschef

Op 28 maart organiseert Aeres Tech alweer de zesde editie van de Fedecom Dag van de Werkplaatschef! Ben jij chef werkplaats in de landbouwmechanisatie? En wil jij aan de slag met concrete tips om jouw werkplaats beter te managen? Dan ben je ook dit jaar weer van harte welkom!

Tijdens deze dag vertellen verschillende sprekers hoe je jouw werkplaats beter en efficiënter kan managen. Daarnaast krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden te zien om grip te krijgen op dagelijkse uitdagingen in de werkplaats.

“De bedoeling is om werkplaatschefs, in een veeleisende omgeving, skills aan te leren die hen weerbaarder maakt en staande houdt in de dynamiek van de landbouwmechanisatie”

Jenny van den Bovenkamp, Directeur Aeres Tech

Zo komt hoofdspreker Gert Jakobs, voormalig wielrenner, zijn ervaringen delen en inzichten bieden in het belang van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie. Met praktische voorbeelden uit de topsport zal hij laten zien hoe teams sterker kunnen worden, zelfs na moeilijke periodes.

Naast het verhaal van Gert zijn er meerdere workshops te volgen, welke allemaal inspelen op problemen of situaties die je op de werkplaats tegen kan komen. Tijdens de dag kun je twee workshops volgen:

  • Anders Kijken naar de Inrichting van het Werk: Deze workshop nodigt deelnemers uit om met een frisse blik te kijken naar de organisatie van hun werkplekken. Door innovatieve oplossingen uit andere sectoren te verkennen, kunnen nieuwe benaderingen worden ontdekt om de werkplaats efficiënter te maken.
  • Generatiemanagement = Behoud Personeel: Leer hoe je personeel van verschillende generaties binnen jouw onderneming kunt motiveren en behouden. Communicatie, ontwikkeling en samenwerking tussen generaties komen allemaal aan bod.
  • Artificial Intelligence in de Landbouwmechanisatie: Ontdek de impact van digitale technologieën op de landbouwmechanisatiesector en krijg inzicht in de kansen en risico’s van kunstmatige intelligentie.
  • Hoe Houd je je Hoofd Cool onder Hoge Werkdruk?: Hoe presteer jij onder druk en hoe zorg jij je hoofd cool houdt? In deze workshop krijg je praktische handvaten mee om weer volledig de controle terug te pakken.

Net zoals de afgelopen edities sluiten we de dag af met diner en een borrel zodat er genoeg tijd is om na te praten over de dag en in contact te komen met andere werkplaatschefs.

Wil jij jouw werkplaats en team naar een hoger niveau brengen? Meld je dan vandaag nog aan via www.aerestech.nl/dagvandewerkplaatschef!