ELCA bezoekt Floriade Expo 2022

ELCA, de Europese koepelorganisatie van groenprofessionals, waar VHG al jaren actief lid van is, organiseert haar jaarlijkse vergadering dit jaar op de Floriade Expo 2022. Ook het ELCA Committee of Firms, waar groenprofessionals van grote en kleine bedrijven elkaar ontmoeten, heeft voor haar jaarlijkse excursie gekozen om dit evenement te bezoeken. Een mooie gelegenheid voor u om kennis te maken met dit waardevolle internationale platform voor lobby en kennisuitwisseling. Bekijk de videoboodschap van Yasin Otuzoğlu voorzitter ELCA Committee of Firms (voorzitter werkgroep Bedrijven) en de jaarkalender voor 2022. Hendrik Bos is voorzitter van ELCA.

VHG is al jaren actief lid van de European Landscape Contractors Association (ELCA). We doen dat om namens de Nederlandse groenprofessionals de lobby in Brussel te voeren en kennis uit te wisselen. Want meer dan ooit tevoren is het van belang ons groene geluid te laten horen bij relevante leden en medewerkers van het Europees Parlement en de Europese Commissie. Dit doen we door op een positieve manier het belang van groen in Europees verband te promoten o.a. door evenementen, excursies, workshops, groene verkiezingen en Awards. ELCA krijgt daarmee de afgelopen jaren in toenemende mate positie in de complexe wereld van Brussel. De inzet van VHG heeft hieraan zeker positief bijgedragen.

Wat doet het Committee of Firms?

Ontmoet vakgenoten
Belangrijk is ook kennisuitwisseling met internationale vakgenoten op evenementen, conferenties en excursies. Bijgevoegd de jaarkalender van ELCA voor 2022. Misschien voor u interessant om eens nader kennis te maken met ELCA door u aan te melden voor één van de evenementen. Heeft u vragen, stuur dan een e-mail aan Marie Mertens via contact@elca.info of bezoek de website www.elca.info.