Eindeloos genieten van Floriade Expo 2022

Floriade is straks elke dag anders, drie seizoenen groen, wisselende bloemenshows en een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma. De geïntroduceerde Floriade Pas heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van de Expo te genieten. Zo maak je van Floriade jouw achtertuin.

Anita Arts, voorzitter Raad van Bestuur van Flevoziekenhuis Almere heeft uit handen van Jan Hoek, wethouder Floriade, 22 Floriade Passen ontvangen voor zorgmedewerkers. Met de Pas kunnen zij tijdens Floriade Expo 2022 eindeloos genieten van groen en de positieve invloed van groen op gezond leven ervaren. 

Vanaf vandaag is voor iedereen de Floriade Pas te koop via floriade.com/floriadepas om een half jaar lang onbeperkt toegang te krijgen tot Floriade.

Met een Floriade Pas kun je van Floriade je achtertuin maken en zo vaak langskomen als je maar wilt. Ontdek onbeperkt de rijkheid aan paviljoens, prachtige tuinen, mooie bloemen en planten die mee veranderen met de seizoenen en het wisselende kunst en cultuurprogramma én ervaar hoe goed je je gaat voelen van al dat groen om je heen. 

Van hypermoderne zonnedakpannen en verbazingwekkende verticale geveltuinen tot de beste manieren om aardbeien te kweken en de nieuwste snoeitechnieken. Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten op het terrein. Je wandelt letterlijk door een bibliotheek van bomen en planten en langs de in-bloei-staande tuinen, inspirerende paviljoens en ondertussen is het smullen van gezonde gerechten. 

Floriade Pas

Deze pas geeft gedurende de gehele openstelling van 14 april  tot en met 9 oktober 2022 onbeperkt toegang tot het 60ha grote Floriade-terrein, inclusief een rit met de kabelbaan per bezoek. De prijs voor een Floriade Pas is €79,-. De Floriade Pas  is persoonlijk en kan online worden gekocht. 

Floriade Expo 2022

Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouw-tentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden.