Efficiënt watergebruik bij irrigatie

Grote verschillen in gewassen, bodems, landbouwpraktijken en klimaat omstandigheden wereldwijd, in combinatie met regionale verschillen in de beschikbaarheid van water en energie, vereisen een scala aan prestatiekenmerken van sprinklers.

Systemen met volledige dekking leveren vaak bijzonder uitstekende resultaten op, in ondiepe of zeer zanderige bodems waar druppelsystemen moeite kunnen hebben. Bovendien is de intensiteit van beregenen van belang, wat zeker bij nachtvorstberegening een belangrijk thema is. Door gebruik te maken van de juiste sproeier bij de juiste werkdruk kan een verschil in intensiteit enorm verlaagd worden (van 11mm/uur naar +/- 3,5mm/uur).

Vooral de perfecte uniformiteit met lage druk zijn grote pluspunten van de Nelson Rotator-sprinklers, in combinatie met het besparen van water en energie. Ongeacht de wisselende druk, zorgen de Nelson drukregelaars voor een hoge uniformiteit. Sinds 2022 zijn de nieuwste All-Flo Pressure Regulators geïntroduceerd door Nelson en liggen bij ons nu al klaar in het magazijn.

Belangrijk is kennis bij al deze keuzes. Bij ons als IrrigationParts.eu wordt er hard gewerkt om onze dealers en ieder ander te voorzien van het juiste advies, producten, onderdelen en de juiste service. Voor het komende seizoen zijn wij alweer volop bezig met het uitleveren van producten aan onze klanten, zowel nationaal als internationaal.

Gaan wij samen zorgen voor een goede oogst?

Wilt u meer info over verschillende beregeningsmogelijkheden of bent u op zoek naar onderdelen om uw apparatuur weer op en top klaar te maken voor het seizoen 2022, bezoek dan onze website of neem contact met ons op!

www.irrigationparts.eu   ǀ   info@irrigationparts.eu   ǀ   WhatsApp +31 (0) 478 541 799