Eerste deelnemers minibeurs Duurzame Energie bekend

De eerste deelnemers aan de minibeurs Duurzame Energie zijn bekend! Op donderdag 16 juni is een netwerkborrel Duurzame Energie in de vorm van een minibeurs. De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan razendsnel. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Kijk hier voor meer informatie en de deelnemende partijen.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan razendsnel. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Op donderdag 16 juni (15.00u – 18.00u) is een netwerkborrel Duurzame Energie in de vorm van een minibeurs. Deze vindt plaats in het Plantariumgebouw.

Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema. Een super batterij (van beperkte omvang!) die een (tijdelijke) oplossing biedt voor het overvolle stroomnet. Enkele kasruiten vervangen door zonnepanelen, snel geregeld en je wekt meteen energie op. Telen onder zonnepanelen biedt ook steeds meer voordelen in de teelt dan alleen het opwekken van energie, zo beschermt het in bepaalde teelten ook het gewas in extreme weersomstandigheden. Of wat dacht u van een kleine windmolen?

Een uitgelezen kans om uit te zoeken wat bij uw bedrijf past! Laat u tijdens deze beurs inspireren en informeren over de diversiteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf.