Veel belangstelling minibeurs Duurzame Energie

Veel belangstelling voor de minibeurs Duurzame Energie donderdag 16 juni. Een gezellige drukte met ruim 80 bezoekers, ondernemers en geïnteresseerde uit Greenport Boskoop. Iedereen heeft zich ruimschoots laten informeren en adviseren naar de mogelijkheden voor Duurzame Energie op het eigen bedrijf. En natuurlijk weer sparren met collega kwekers na een druk afleverseizoen.

Dat er veel meer mogelijk is dan alleen zonnepanelen op je dak werd tijdens de minibeurs wel duidelijk. De bezoekers gingen in gesprek met de aanwezige leveranciers om zich te laten informeren naar de mogelijkheden voor het eigen bedrijf. In welke situaties is het rendabel om een batterij als opslag te plaatsen? Hoe ziet je businesscase eruit met zonnepanelen en een kleine windmolen? Bij hoeveel verbruik wordt dat interessant? Welke zonnepanelen leg ik op me dak en hoeveel? Of misschien toch een paar kasruiten vervangen door speciaal daarvoor gemaakte zonnepanelen?

En natuurlijk mag gezellig borrelen met collega kwekers ook niet missen.  Daar was dan ook alle gelegenheid voor. Onder de enthousiaste bezoekers ook onze nieuwe Greenport-wethouder Anouk Noordermeer en Greenport-voorzitter Michiel Gerritsen.

Bedankt voor jullie komst, en dank aan de deelnemende leveranciers.