DUTCH POULTRY EXPO 

14 & 15 februari 2023 | Brabanthallen Den Bosch

DE VAKBEURS VOOR DE PLUIMVEEHOUDERIJ – BEREID JE VOOR OP DE TOEKOMST

Dutch Poultry Expo is het enige nationale vakevent, voor de pluimveehouderij. Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd met actuele thema’s en vraagstukken als verduurzaming, high tech en innovatie, risicomanagement en de kansen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Dutch Poultry Expo geeft je essentiële bagage die direct toe te passen is, maar ook nodig is om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. 

Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Poultry Expo biedt een breed programma en inspireert de pluimveehouder. Het zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst! Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het jou aan niets ontbreekt. 

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Dutch Poultry Expo een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens deze editie is er centraal op de beurs een groot kookplein waar gerenommeerde slagers heerlijke gerechten uit de sector serveren.

Ook is er een kennistheater waar verschillende onderwerpen worden behandeld die u als pluimveehouder bezig houdt. En ontmoet de toekomst op het Innovatieplein.